ms

Hair Italy
The world of hair in Italy

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Italy


Hair Italy : Di Itali terdapat ù lebih daripada 15000 pendandan rambut, diketahui beberapa peringkat kebangsaan atau antarabangsa. Pendandan rambut Itali yang banyak telah diedit besar gaya rambut bintang filem Hollywood, watak-watak lelaki dan perempuan. Di atelier dari Itali Penata rambut telah pergi walaupun ahli-ahli politik, pelakon, wartawan dan ramai orang lain terkenal yang bertemu. Pendandan rambut Itali yang terbaik berselerak di seluruh Wilayah, dari Milan ke Rom, dari Bologna ke Sardinia. Di halaman ini anda akan menemui semua maklumat ahli untuk bertanya atau membuat temujanji di bilik hidup mereka. À Kemudahan untuk mengakses senarai a Itali pendandan rambut di internet terletak di mudah untuk mencari contohnya ù à pi yang berhampiran kami. Fesyen rambut di Itali è sektor yang canggih, dengan wakil-wakil Istimewanya yang setiap tahun terlibat dalam acara-acara antarabangsa bahkan di luar negara membawa reputasi kami dan kami prestige. Tiada akan banyak pendandan rambut Itali yang bekerja sebagai Pengarah seni untuk syarikat-syarikat antarabangsa kosmetik untuk rambut, membawa kemahiran à catwalks di antarabangsa yang membuat terkenal juga di negara-negara jauh kemahiran Itali pendandan rambut. Kami fikir pendandan rambut besar sebagai Angelo Seminara atau Tony Mascolo, Itali atau Itali pada 100% dan hebat dalam kerjaya mereka bagi Penata rambut, seperti juga untuk fesyen rambut di luar negara. Suasana di Itali è satu sektor penting yang mampu menggamit perhatian pihak media dan yang merupakan sebahagian penting daripada bajet Perkhidmatan. Untuk menyaksikan sebilangan besar kedai dan Salun dandanan rambut dan masih berdedikasi untuk rambut (pemborong, peruncit) di Itali.

Encyclopaedic hair website

Hair Italy capelli Hair Italy acconciature Hair Italy estetica Hair Italy moda-capelli Hair Italy salute Hair Italy parrucchieri

Hair Italy - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Italy, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Italy, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Italy, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Italy, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

14 Dec 18
 

Drawing inspiration from a variety of different decades and with a focus on the Seventies, RECOIL brings retro looks into the modern day and gives wearable updates on classic looks. Dark and light has been used to show contrast and create shadow and depth. This collection pushes boundaries and showcases a range of textures.

Collection: Recoil
Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

14 Dec 18
 

Ph: Barry Jeffrey
Make-up: Elizabeth Rita
Stylist: Magdalena Jacobs

hair-collections

13 Dec 18

Beauty bazar 2019

Sta per iniziare la distribuzione di

BEAUTY BAZAR 2019
LA VETRINA DEI MIGLIORI PRODOTTI PER L’HAIRSTYLING

Il catalogo di prodotti e accessori professionali
per Parrucchieri ed estetica.

Scopri tutte le rubriche divise nelle categorie:

 • FIERE: il calendario completo degli eventi internazionali dedicati alla bellezza
 • PHOTO-SHOOTING: oltre 300 immagini di moda-capelli
 • DOVE COMPRARE? : rubrica dedicata ai migliori grossisti di prodotti e accessori per capelli
 • Estetica: viso e corpo
 • Colorazione: Tinture ad ossidazione
 • Tono su tono: Shampoo Color- Colori Diretti - Riflessi duraturi
 • Decoloranti e Schiarenti
 • Ossidanti e Sviluppatori del Colore
 • Permanenti e Stiranti
 • Trattamenti e Cure
 • Gel e Finish
 • Prodotti e Formati Speciali
 • Accessori e Attrezzature
 • Arredamento e Design
 • Indirizzi utili

prenota

 

13 Dec 18
 

Collection: Ride

hair-collections

13 Dec 18
 

The Kroma collection identifies the purity and power of colour and it is freedom from white and grey, drawing parallel between the individual and individuality.

Collection: Kroma
Ph: John Rawson
Make-up: Maddie Austin
Stylist: Claire Frith

hair-collectionsEnter in Hair Italy