ms

Hair Italy.com
The world of hair in Italy

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Italy.com


Hair Italy.com : Di Itali terdapat ù lebih daripada 15000 pendandan rambut, diketahui beberapa peringkat kebangsaan atau antarabangsa. Pendandan rambut Itali yang banyak telah diedit besar gaya rambut bintang filem Hollywood, watak-watak lelaki dan perempuan. Di atelier dari Itali Penata rambut telah pergi walaupun ahli-ahli politik, pelakon, wartawan dan ramai orang lain terkenal yang bertemu. Pendandan rambut Itali yang terbaik berselerak di seluruh Wilayah, dari Milan ke Rom, dari Bologna ke Sardinia. Di halaman ini anda akan menemui semua maklumat ahli untuk bertanya atau membuat temujanji di bilik hidup mereka. À Kemudahan untuk mengakses senarai a Itali pendandan rambut di internet terletak di mudah untuk mencari contohnya ù à pi yang berhampiran kami. Fesyen rambut di Itali è sektor yang canggih, dengan wakil-wakil Istimewanya yang setiap tahun terlibat dalam acara-acara antarabangsa bahkan di luar negara membawa reputasi kami dan kami prestige. Tiada akan banyak pendandan rambut Itali yang bekerja sebagai Pengarah seni untuk syarikat-syarikat antarabangsa kosmetik untuk rambut, membawa kemahiran à catwalks di antarabangsa yang membuat terkenal juga di negara-negara jauh kemahiran Itali pendandan rambut. Kami fikir pendandan rambut besar sebagai Angelo Seminara atau Tony Mascolo, Itali atau Itali pada 100% dan hebat dalam kerjaya mereka bagi Penata rambut, seperti juga untuk fesyen rambut di luar negara. Suasana di Itali è satu sektor penting yang mampu menggamit perhatian pihak media dan yang merupakan sebahagian penting daripada bajet Perkhidmatan. Untuk menyaksikan sebilangan besar kedai dan Salun dandanan rambut dan masih berdedikasi untuk rambut (pemborong, peruncit) di Itali.

Encyclopaedic hair website

Hair Italy.com capelli Hair Italy.com acconciature Hair Italy.com estetica Hair Italy.com moda-capelli Hair Italy.com salute Hair Italy.com parrucchieri

Hair Italy.com - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Italy.com, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Italy.com, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Italy.com, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Italy.com, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

16 Jul 19
Rainbow Room International

Collection: Power To The Youth
Ph: Aleksandra Modrzejeska
Make-up: Allana McTrusy
Stylist: Rebecca Donaldson

hair-collections

16 Jul 19
Brett MacDonald and John Ross Slane

The hairstylists with their collection, PURItY, have produced a collection of images that are pure in shape, serene in form and fragile in beauty. The global colour palate provides strength to the purity of shape.

Collection: PURItY
Ph: Amy Leonard
Make-up: Elizabeth Hsich
Stylist: Amy Leonard

hair-collections

15 Jul 19

Ingrandisci, guarda e scopri
la Classifica dei
TOP 100 HAIRSTYLISTS,
i Migliori Parrucchieri d'Italia
!

top hairstylists


NORD
STILEcapelli


CENTRO - SUD
STILEcapelli

15 Jul 19

GLOBElife.TV ti svela il SUCCESSO di
FEDERICO FASHION STYLE
a Milano e a Bologna

federico fashion style
15 Jul 19
Anne Veck

Collection: Mirror Maze
Ph: Magic Owen
Make-up: Coco Hirani
Make-up Assistant: Naomi Lake
Stylist: Sue Fyfe Williams

hair-collectionsEnter in Hair Italy.com