ro

Hair Italy.com
The world of hair in Italy

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Italy.com


Hair Italy.com : În Italia există ù mai mult decât 15000 de saloane de coafura, unele la nivel naţional cunoscute sau internaţionale. Mulţi de saloane de coafura Italian au editat mare la Hollywood star de cinema coafuri, personaje de sex masculin şi feminin. În atelier de coafori Italian au plecat chiar politicieni, actori, jurnalişti şi multe alte persoane celebre întâlnit. Cele mai bune saloane de coafură Italian sunt împrăştiate pe tot teritoriul, la Milano la Roma, la Bologna a Sardiniei. În aceste pagini veţi găsi toate coordonatele pentru a pune întrebări sau pentru a face o programare în sufragerie. À confortul pentru a accesa o listă de saloane de coafură Italian pe internet se află în uşor de a găsi de exemplu că pi à ù aproape de noi. Moda părului în Italia è un sector de ultimă oră, cu reprezentanţi de prestigiu, care în fiecare an să se angajeze în evenimente internaţionale, aducând chiar şi peste hotare reputaţiei noastre şi nostru prestige. acolo sunt multe saloane de coafura Italian, care, de lucru ca artistici pentru companii internationale de produse cosmetice pentru par, aduce abilităţile lor à pe podiumurile internationale face celebru chiar şi în ţările mai departe de calificare de coafori Italian. Credem că saloane de coafură mare ca Angelo Seminara sau Tony Mascolo, de origine italiană sau italienii la 100 % şi mare în profesia lor de coafori, cât şi pentru moda părului în străinătate. Starea de spirit în Italia è un sector important, care atrage atenţia mass-media şi care reprezintă o parte importantă a bugetului serviciilor. Pentru a asista la numărul mare de magazine şi saloane de coafură şi încă dedicat parului (angrosişti, comercianţi cu amănuntul) în Italia.

Encyclopaedic hair website

Hair Italy.com capelli Hair Italy.com acconciature Hair Italy.com estetica Hair Italy.com moda-capelli Hair Italy.com salute Hair Italy.com parrucchieri

Hair Italy.com - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Italy.com, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Italy.com, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Italy.com, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Italy.com, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

16 Jul 19
Rainbow Room International

Collection: Power To The Youth
Ph: Aleksandra Modrzejeska
Make-up: Allana McTrusy
Stylist: Rebecca Donaldson

hair-collections

16 Jul 19
Brett MacDonald and John Ross Slane

The hairstylists with their collection, PURItY, have produced a collection of images that are pure in shape, serene in form and fragile in beauty. The global colour palate provides strength to the purity of shape.

Collection: PURItY
Ph: Amy Leonard
Make-up: Elizabeth Hsich
Stylist: Amy Leonard

hair-collections

15 Jul 19

Ingrandisci, guarda e scopri
la Classifica dei
TOP 100 HAIRSTYLISTS,
i Migliori Parrucchieri d'Italia
!

top hairstylists


NORD
STILEcapelli


CENTRO - SUD
STILEcapelli

15 Jul 19

GLOBElife.TV ti svela il SUCCESSO di
FEDERICO FASHION STYLE
a Milano e a Bologna

federico fashion style
15 Jul 19
Anne Veck

Collection: Mirror Maze
Ph: Magic Owen
Make-up: Coco Hirani
Make-up Assistant: Naomi Lake
Stylist: Sue Fyfe Williams

hair-collectionsEnter in Hair Italy.com